Bedrijfsopslag Amsterdam Centrum "Now"

Geldersekade, 1011 EH Amsterdam

34m2 | Indoor | Available now

About this listing

Centraal gelegen en uitstekend toegankelijke bedrijfsopslagruimte in het centrum van Amsterdam met een laad- en los plek voor de deur. De praktische en betaalbare opslagruimte ligt midden in het centrum van Amsterdam, naast centraal station. De ruimte is 24/7 toegankelijk en exclusief voor jou.

De opslagruimte is ideaal als bedrijfsopslag voor bedrijven in het centrum van Amsterdam, betaalbaar en om de hoek. Bijvoorbeeld als magazijn, distributiepunt, opslag op locatie tijdens filmopnames, distributiepunt, voorraadopslag of als archief. LET OP: Prijs is inclusief btw.

De unieke opslagruimte is ook geschikt voor particulieren als tijdelijke inboedelopslag, opslag van weinige gebruikte spullen, opslag van dozen, of als een slimme manier om meer leefruimte te creëren in je net iets te kleine Amsterdamse woning in het centrum. Prijs zonder btw: €550 plus Djeepo fee. Stuur een berichtje of kijk bij onderstaande opslag locaties voor de prijs zonder btw.

De veilige opslagruimte is goed toegankelijk en bevind zich op de begane grond of -1 zonder trappen. Dit is een betaalbaar alternatief voor afgelegen self-storage bedrijven, die vaak pretenderen dat zij zich bevinden in het centrum van Amsterdam, terwijl dat niet zo is.

Naast deze opslagruimte bied ik diverse andere goedkope ruimtes voor opslag aan in hetzelfde pand midden in Amsterdam centrum, op steenworp afstand van centraal station. Er zijn verschillende ruimtes met formaten tussen de 5m2 en 60m2:

- Cheap Storage Space in the Center of Amsterdam near Central Station - M
- Cheap Storage Space in the Center of Amsterdam near Central Station - L
- Cheap Storage Space in the Center of Amsterdam near Central Station - XL
- Cheap Storage Space in the Center of Amsterdam near Central Station - XXL

Stuur me een bericht voor meer info over de opslagruimtes!

Groet, Jerry

Selection n.a.
Service fee n.a.
Total n.a.

Jerry Verified

Send message