Goedkope Opslagruimte Amsterdam Centrum - XL

Geldersekade, 1011 EH Amsterdam

20m2 | Indoor | Nu beschikbaar

Over deze ruimte

Goedkope opslagruimte huren in het centrum van Amsterdam met een laad en los plek voor de deur. De praktische en betaalbare opslagruimte ligt midden in het centrum van Amsterdam, naast centraal station. De opslagruimte is 24/7 toegankelijk en exclusief voor jou.

De opslagruimte is ook ideaal als bedrijfsopslag voor bedrijven in het centrum van Amsterdam, betaalbaar en om de hoek. Bijvoorbeeld als magazijn, opslag op locatie tijdens filmopnames, voorraadopslag of als archief.

De goedkope opslagruimte is ook geschikt voor particulieren als tijdelijke inboedelopslag, opslag van weinige gebruikte spullen of als distributie locatie om de hoek van je woning in het centrum van Amsterdam.

De veilige opslagruimte is goed toegankelijk en bevind zich op de begane grond. Dit is het goedkopere alternatief voor afgelegen self-storage bedrijven, die vaak pretenderen dat zij zich bevinden in het centrum van Amsterdam, terwijl dat niet zo is.

Naast deze opslagruimte bied ik diverse andere goedkope ruimtes voor opslag aan in hetzelfde pand midden in Amsterdam centrum, op steenworp afstand van centraal station. Er zijn verschillende ruimtes met formaten tussen de 5m2 en 60m2:

- Cheap Storage Space in the Center of Amsterdam near Central Station - M
- Cheap Storage Space in the Center of Amsterdam near Central Station - L
- Cheap Storage Space in the Center of Amsterdam near Central Station - XXL

Stuur me een bericht voor meer info!

Groet, Jerry

Selectie n.a.
Service fee n.a.
Total n.a.

Jerry Verified

Bericht sturen